Perfil d'Eva







Eva és una dona atractiva però una mica desfigurada pels embarassos que ha tingut. Té els cabells llargs i uns vint-i-dos anys però amb el seu aspecte aparenta que tingui al voltant d’uns quaranta anys.
És una bona mare que es preocupa per la seva família a més de que és l’única treballadora de la seva casa ja que, la seva filla Nara passa d’ella i els homes no es preocupen per la feina de casa. Està cansada de la vida que porta i aparenta els 40 anys perquè amb tota aquesta feina de criada per a la seva família no li dona temps a descansar ni a cuidar de ella mateixa. És una dona jove i a la vegada molt noble i simpàtica amb tothom. Quan es troba amb el diable i conversen no vol que ho Adam els vegi perquè la relació de ells no es molt bona, però això no vol dir que no sigui sincera com a persona o com a muller. Segons el llibre sembla que al diable li agradés Eva.
Els adjectius amb els que Eva s’identifica serien: carinyosa, amable, tendra, comprensiva,tranquil•la, protectora, treballadora, nècia, bondadosa, sacrificada, agradable, envellida, responsable,bona persona, insatisfeta, sentiment de culpabilitat, somiadora, positiva,noble, sincera.
Eva utilitza un llenguatge formal i sempre parla de manera correcta. La seva forma de parlar es semblant a la que es va inventar el seu marit Adam però utilitzant algunes paraules del seu fill Caïm.



Irene Lozano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada